Salonta, Strada Ghestului Nr 5C. Jud, Bihor. 415500
Telefon
+40 738 436 192
Despre noi

Despre noi

10

de ani de experiență

Despre noi

Suntem direct importatori si distribuitori de echipamente fotovoltaice. Solargroup este o companie cu peste 10 ani expertienta in instalarea si comercializarea sistemelor fotovoltaice on grid si off grid in Romania si Ungaria.

In timp am dovedit ca suntem parteneri de incredere pentru produse de top la nivel mondial. Fronius, Huawei, Q-cells, Canadian Solar, Victron, K2-systems sau Sharp sunt cateva repere din portofoliul nostru de solutii de energie regenerabila distribuite firmelor de instalatii. Pe langa furnizarea produselor fotovoltaice ne ingrijim si de perpetua imbunatatire a cunostintelor instalatorilor din Romania. Organizam cursuri de prezentare si mentenanta sisteme fotovoltaice. Cautam parteneri dornici sa dezvolte sectorul fotovoltaic din Romania.

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politica de utilizare Cookie-uri